OM DREAMDESIGN

Hei, 

vi som står bak Dreamdesign kaller oss selv "Dream teamet", vi består influencer og markedsansvarlig Belinda, hennes ektemann og videograf Iancu, en skikkelig kul Google spesialist som heter Adrian, og Facebook fyr  som ofte går under kallenavnet (som han har gitt seg selv) "Legenden", Nicolas. 

Vi i Dreamdesign-teamet har en stor kjærlighet for det naturlige, og vi mener det er mye klokskap å hente i hvordan ting ble gjort før i tiden.

Da vi først ble introdusert for denne type pute i 2018, følte vi sterkt at dette var en pute flere mennesker burde ha glede av å eie. Dermed startet jobben med å redesigne putene til en mer skandinavisk look, og finne riktige produsenter.

Vi har ikke kjøpt spelt-kli av en fabrikk, vi har kjøpt direkte fra en bonde i Ungarn. Vi har ikke kjøpt lavendel fra en fabrikk, vi har kjøpt det direkte fra en lavendel gård i Romania. Putetrekkene som er av 100% bomull er sydd av en familiebedrift, også i Romania. Alle får godt betalt, og har svært gode arbeidsvilkår. Å gjøre butikk på denne måten har kostet oss mer enn det ville gjort å bestille opp putene fra Kina, men det har vært viktig for oss å ivareta våre verdier. Dersom du kjøper en  DreamDesign pute, støtter du langt flere mennesker enn bare oss i DreamDesign.

Du gjør en forskjell.

Vi håper disse putene vil gi deg like mye glede som de har gitt oss.

 

Info om putene:

Spelt, også kjent som tysk hvete, er en gammel hveteart opprinnelig fra det femte århundre før Kristus. Spelt har overlevd som en gammel kornsort i Sentral-Europa. Den er kjent for å inneholde rundt 40 forskjellige mineraler og sporstoffer som gjennom absorbering kan ha mange fordeler som å lindrer rygg, nakkesmerter og hodepiner. Det høye silisiumdioksid-innholdet kan også være nyttig i forebygging av stiv nakke og andre muskelrelaterte spenninger, ved hjelp av de aktive stoffene som trenger inn i muskelvevet gjennom en fordampende prosess. 

 

Hold produktet rent ved regelmessig luftig og sollys. Desinfiser i fryseren for en tidsperiode på 3 timer eller varm den opp til 50 grader. Produktet kan vaskes hvis nødvendig ved å tømme ut innhold i puten, og vaske putetrekket separat. Innholdet (speltkli) kan skylles i et nett med lunkent, 

rennende vann. Spre så på et fat, og la tørke helt. 

 

Putene er produsert av DreamDesign Nordic i Transylvania - Romania. Putetrekkene er produsert i Litauen. Lavendel er fra høstet fra Zala i Ungarn. Speltkli kommer fra Bio produsert i Debrecen. Syerskene som syr putenvarene jobber i et profesjonelt verksted med gode europeiske arbeidsforhold. Putene blir satt sammen av en familiebedrift i et bio-preget verksted. Alle stedene er besøkt av DreamDesign, og det kan bekreftes at alle EU-regler følges, og at arbeidsforholdene er særdeles gode.

OBS! Speltkli kan inneholde spor av pollen. I tilfelle man får noen symptomer på allergiske reaksjoner, avstå fra bruk.

 

De terapeutiske effektene av dette produktet er basert på kulturhistorie og folketradisjon og er ikke klinisk bevist. Vi har dog tusenvis av norske referanser fra kunder som støtter påstandene.